Web Sitesi Fiyatları 2021 ?

Web Sitesi Fiyatları 2021?

Bir web sitesini fiyatlandırmak her zaman kolay değildir. Web sitenizin maliyetini hesaplamak için göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler vardır.

Bir web sitesi oluşturmanın ve barındırmanın maliyeti nedir? Daha önce araştırma yaptıysanız, her şeye uyan tek bir yanıt olmadığını tahmin ettiğinizden eminiz.

Aslında bugün karşımızda bir çok platformlar var. Bir çevrimiçi mağaza kurulumu ortalama 600 TL 'den 10.000 TL 'ye kadar mal olabilir. Buradaki zorluk, bir web sitesi oluşturmada birçok faktörün bulunması ve bunların hepsinin işletmenizin genel maliyetini etkileyecek olmasıdır.

Maliyeti belirleyen ana öğeler

Barındırma Maliyeti

Tipik bir web sitesi barındırma planı, size yılda 100-600 TL arasında bir ücrete mal olur.

Tasarım Maliyeti

Web sitenize profesyonel ve müşteri odaklı bir tasarım sunmak, rekabette öne geçmenize yardımcı olur. Çoğu platform, hazır web sitesi temaları sunar. Özel temalar benzersizdir ve işiniz için özel olarak yapılmıştır. Özel özellikleri birleştirmenize ve fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmenize olanak tanırlar.

Teknoloji meraklısı değilseniz, mağazanızı hazır temalar kullanarak kurmak için bir web sitesi tasarımcısına çok küçük bir miktar ödeyebilirsiniz. Ancak özel bir tasarım sizi oldukça geride bırakacaktır. İdeal olarak, serbest çalışanlar web sitenizi kurmak için 600 ile 1500 TL arası ücret alırlar ve özel bir tasarım 1800 TL'den başlar.

İşlevsellik

Bir işletme sahibi olarak sınırlarınızı anlamanız çok önemlidir. Bir web sitesi kurmak, yeni bir işletme kurmaya benzer. Gereksinimlerinizi en temel işlevlere daraltmanız gerekir. Platformların çoğu temel web sitesi gereksinimlerini karşılayacak olsa da, özel işlevsellik ihtiyaçlarınız varsa, bu fiyatlandırmayı artıracaktır.

Üçüncü taraf entegrasyonları

Çevrimiçi yani Online ödeme kabul etme gibi temel hizmetleri entegre ederken, sipariş durumlarının e-posta bildirimlerini göndermek önemlidir ve zaman kaybetmeden kurulabilir ancak bunu bir SMS entegrasyonula kurgulamak isterseniz SMS API'leri kullanmanız gerekir. Bu da  web sitenizin diğer üçüncü taraf API sistemleriyle çalışmasını sağlamak maliyetleri artırabilir.

Sonuç

Yukarıda belirtilen tüm değişkenler göz önüne alındığında, web sitesi ücretleri 2021 isimli makalemiz için  bir web sitesi geliştirmenin maliyetine hızlı bir cevap bulamadık. Ancak burada size 2021 yılında web sitesi yapma maliyetleri konusunda fikir verebilecek küçük bir link oluşturuyoruz.

Web Sitesi fiyatları 2021  buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yazılarımız DMCA.com Protection Status politikalarıyla korunmaktadır. Kaynak göstermeden izinsiz kullanımlar hakkında yasal işlemler başlatılacaktır.  Paylaşacak ilginç bir makaleniz / deneyiminiz / örnek olay incelemeniz varsa, lütfen editor@saglamoglu.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.